Andlig Coach

>>När du förändras så förändras världen runt omkring dig<<

Denna veckas blogginlägg vill jag lägga mitt fokus på kursen som jag går nu, Andlig Coach. Är det något som landar så väl inom mig, då vill jag dela till de som vill läsa. Det som fångade mitt intresse innan jag valde att skicka in en kursanmälan, var bland annat att kursledarna Lee och Sanne, trots sin andlighet (ibland kan det vara lite för mycket “pling plång” för mig i den “världen”…) verkade vara så mänskliga, att vi på något sätt talade samma språk. Efter första kursbrevet visade det sig att min känsla var sann.

Hela upplägget som innehåller bland annat inspiration till att ändra om i sitt tänkande, hitta nya rutiner i livet, balansera sina chakran, tolka sina drömmar blandas också med humor och kärlek, vilket gör det enkelt att ta till sig. Det här är en kurs i andlighet och självutveckling som alla borde få gå. Egentligen oavsett vart du än är i livet, men har en längtan efter en förändring. Hade jag blivit erbjuden att gå denna kurs när jag var i starten av min sjukskrivning som utmattad, och hade jag vetat det jag vet idag, då hade jag jublat och tackat JA. Den har hjälpt mig att hitta hem, i mig själv. Ni vet det här pratet om pusselbitar som ska passa ihop för att hitta en balans, yin och yang. Kursbrev efter kursbrev så landar mina pusselbitar på rätt plats.

Andlighet, idévärlden, det immateriella – allt vi inte kan ta på, men som vi ändå vet – eller har en känsla av – att det finns… Text tagen från Lee Segers bok, Ditt magiska jag.

Kursen är i tretton steg, helt webbaserad och kursbreven dimper ner i din mejl var annan eller var tredje vecka, det varierar. Du kan med andra ord sitta hemma och göra dina övningar, reflektioner och meditationer i lugn och ro. När DU har kraft och energi. Det lyser som en röd tråd rakt igenom, hur viktigt det är att lyssna på kroppen, att hitta balansen mellan det yttre och det inre, mellan den feminina energin och den maskulina. Du bär alla svaren inom dig om du bara vill lyssna med ett öppet sinne. Du kan gå kursen för dig själv och utvecklas enormt under denna tid, eller så väljer du att diplomera dig som andlig coach.

Det finns också en privat facebook grupp där det är frivilligt att dela med sig av sina tankar. Men känns det för självutlämnande att dela med sig av sina känslor, lyft ändå de andra genom att tryck på gillaknappen när du har läst inlägget. Ett litet tryck på knappen hjälper till att höja energierna och känslan av att bli sedd, gemenskap.

Och ja, det pratas om systerskap men ett systerskap där alla är inkluderade, oavsett vilket fysiskt kön du har. >> Ett systerskap är inkluderande, konkurrensfritt och där man lyfter varandra. Alla är inkluderade och välkomna oavsett kön.

>>Jag vill inte väcka känslan av utanförskap, för i utanförskap ligger ingen Kärlek <<

I ett tidigare inlägg skrev jag att jag aldrig riktigt känt mig hemma i den andliga världen – Varför sätta etiketter på oss själva och på varandra. Jag har min kunskap, mina tidigare utbildningar och min intuition men inte haft känslan av att ”platsa in”. Har nog också alltid varit lite allergisk mot att sätta etiketter på varandra. Att man måste tillhöra en grupp för att känna gemenskap, att få bli inbjuden eller accepterad. För mig är alla lika viktiga oavsett titel, kön eller uppväxt. Jag vill inte väcka känslan av utanförskap hos någon, för i utanförskap ligger ingen kärlek. Det är Kärlek som bygger en härlig värld där alla är inkluderade. I den här kursen landar den känslan så rätt inom mig.

Väcktes ett intresse i dig av min text? På hemsidan ANDLIG COACH kan du läsa mer i så fall. Där finns också en film om kursen. Nästa kursstart är 17 september 2021, sista anmälningsdagen är den 29 augusti. Det finns också en mycket generös rabatt i tidningen FREE (sidan 23). Känns det som en kurs för dig, så ta chansen. Jag tog den och ångrar inte en sekund.

Kram från mig till dig //Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Andlig Coach

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *