Älskar, älskar inte

“Det du kommer ångra mest i livet är att vara det andra vill att du ska vara, istället för att vara dig själv” – Shannon L. Alder.

Igår när jag gick barfota på gräsmattan och funderade över vad dagens bloggämne skulle handla om, passerade jag en prästkrage som vuxit upp i kanten vid staketet. De första orden som kom till mig när jag böjde mig ner för att plocka den vackra blomman var Älskar, älskar inte.

Hur många har inte plockat en prästkrage som liten och dragit kronblad efter kronblad samtidigt som man rabblade ramsan älskar, älskar inte. Älskar, älskar inte… med en stark önskan om att det allra sista kronbladet ska landa på ordet älskar. Att han älskar mig. Så viktigt och så betydelsefullt.

Att redan som liten bli lärd och påmind om att fokusera på kärleken utanför sig själv. Vikten av att bli älskad av någon annan… när det är så oerhört viktigt att älska sig själv i första hand.

Att älska sig själv

Självkärlek, att älska sig själv handlar för mig om att uppskatta alla sina sidor, både sina svagheter och styrkor. Att känna omtanke om mig själv. När du älskar dig själv och tar hand om dig själv kommer du att märka att även personer runt omkring dig också kommer att förändras. Din självkärlek drar till dig som en magnet andra människor som också tycker om och respekterar sig själva. Som också tycker om och respekterar dig. Och ibland kan det bli avslut i relationer som inte lyfter dig… Relationer där du känner motstånd och att du får jobba hårt för att hålla dig ovanför vattenytan. Att inte drunkna i dina känslor…

Självkärlek helar alla problem menar författaren Louise L. Hay.

När du börjar älska dig själv mer så förändras också livet till det bättre. Du mår bättre. Du får de jobb du vill ha. Du kommer ha de pengar du behöver. Relationerna kommer att bli bättre, eller så lämnar man gamla bakom sig och hittar nya.” Louise L. Hay

Vill du öva på att känna mer kärlek till dig själv? Läs gärna då ett tidigare inlägg Ge dig själv trettio sekunder och en stor kram. Gör övningen och skriv gärna till mig och berätta hur det kändes.

Gratis natthealing på distans

Natten mellan tisdag och onsdag (2 – 3 juli) skickar jag gratis distanshealing igen. Vill du vara med? Läs HÄR hur du anmäler dig. Denna gången infaller distanshealingen under en nymåne, bra tid att lämna allt gammalt bakom sig och välkomna det nya med tillit. En stark energi av nystart. En perfekt tid att påbörja ett nytt projekt så rikta din uppmärksamhet mot att nå framgång. Nymånen står för – Pånyttfödelse, nyskapande och tillväxt.

TACK för att du tog dig tid att läsa mitt inlägg, dela gärna om du tyckte om det du läste eller lämna en kommentar. Önskar dig en underbar vecka.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *