Älska mig

“Åh vad jag vill krama dig just nu!”

Under påskledigheten började jag titta på en serie som mitt ex tipsat mig om på SVT play. Men, bara några minuter in på serien kände jag hur irritationen växte inom mig. Där satt jag i min ensamhet med ett överfullt påskägg i mitt knä. Med tårar i ögonen och en chokladbit i min mun hör jag mig själv säga, ”Men hur gör den här mig glad? Va f*n känner han mig inte alls!”

Serien Andreas tipsade mig om heter Älska mig.

I tv-rutan möts jag av ett par som försöker bli med barn. De har försökt ett år men ingenting händer. Frustrationen växer tydligt hos kvinnan. Utanförskap, sorg, en längtan efter barn som hon inte viste fanns där innan hon träffade honom. Bara några minuter in på serien väcktes så mycket nedåtgående känslor inom mig, en påminnelse om min egna ofrivilliga barnlöshet. Min självupplevda frustration om utanförskap, sorg, nykissade graviditetsstickor som lämnade ett hånskrattande och ekande minus efter sig. En stark längtan efter barn som jag själv inte viste fanns där innan jag träffade Andreas.

Jag var tvungen att stänga av tv: n. Det gick inte att se.

Dagen efter gav jag ändå serien en ny chans och nu kan jag skriva till dig, har du inte sett den, se den. Gör dock inte samma misstag som jag gjorde, att omedvetet kasta dig in i en redan uppstartad turbulens. Jag började nämligen ovetandes titta direkt på säsong två… Lär känna personerna under säsong ett först, hur olika generationer möter sorg, kärlek och glädje. Hur de alla möter och uppfattar livet.

I slutändan blev den här serien en energihöjande påminnelse. En reflektion om alla de steg till förändring som jag själv har tagit i livet. Hur jag har vuxit och funnit min väg. Från ett blygt barnhemsbarn till en vuxen och ganska stark kvinna. Släppt oron över vad andra ska tycka. Hur mycket jag älskar mig och älskar att vara mig. Jag har följt och lyssnat på mitt hjärta. Jag har vågat utrycka min kärlek till de jag älskar, även om det kanske har skrämt den som inte var redo att höra de orden. Men jag vågade! Hellre ett ooops än ett tänk om…

För att låna ett citat från serien – Ibland är det bara rätt, och då måste man låta rätt vara rätt -. När jag känner i varenda cell i min kropp att allt klickar då är det rätt. Då måste jag också lyssna på mitt hjärta och våga. Oavsett vad än det handlar om, Romantisk kärlek, Vänskapliga relationer, Vägskäl i livet…

Mitt nästa vägskäl i livet, där varenda cell i min kropp bokstavligen skriker JA startar den 23 april.  Då startar kursen Andlig Coach. En kurs som jag längtat efter att gå. Och nu är det nära.

Ta hand om dig, lyssna, våga och följ ditt hjärta. Titta på Älska mig. Och du, börja på säsong ett…

Vill tillägga att Andreas känner mig mycket väl. Han viste bara inte om att jag skulle strula till det och börja på säsong två.

Kram Anki
www.pearlnharmony.se

5 thoughts on “Älska mig

    1. Ja eller hur fina Tina ❤ Jag är tacksam över att jag gav den en andra chans. Ibland är det bara det som behövs för att ändra sitt syn- tankesätt, sin uppfattning ❤️
      Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *