Alla hjärtans dag och LOA

” Vi måste vårda alla våra relationer varje dag och inte ta livet och kärleken för given. Då menar jag också relationen till mig själv”.

På söndag är den här, alla hjärtans dag. En dag som är både älskad och hatad… beroende på om man lever i tvåsamhet eller ensamhet… eller vad man väljer att lägga sitt fria tankefokus på. Personligen tycker jag ju om känslan av att leva i kärlek alla dagar. Kärlek för mig handlar inte bara om tvåsamhet, kärlek för mig handlar också om att visa och känna respekt och betydelsefullhet även till mig själv… Men visst är det lite speciellt just denna dagen…

Hur firar man som singel en dag som denna? Avfärdar dagen som ett kommersiellt jippo och en ganska löjlig högtid, eller ser det som en höjdardag och går ut och äger mitt singelskap?

På min facebook sida bad jag mina vänner och följare om hjälp till veckans blogginlägg, då med fokus på singelskap och alla hjärtans dag. Här kommer era tips, från er till er:

 • Är det någon som du är intresserad av, någon där ute som du skulle vilja dejta? Våga fråga! Gör en kul grej av att det är Alla hjärtans dag.
 • Första året som singel gjorde jag en romantisk middag till mig själv med gott vin och snittar. Avslutade min romantiska kväll i sängen tillsammans med en vibrerande leksak som jag köpt som gåva till mig själv. Man behöver inte vara två för att njuta.
 • Hemmakväll med film, osminkad och en hel skål med popcorn! Och choklad!
 • Bridget Jones filmerna. Frossa i choklad, skratta, känn och gråt.
 • Om du är tillsammans med någon, visa kärlek till någon som är singel och ensam den här dagen. Du måste inte köpa dyra presenter. Ett sms. En kram. Ett samtal. Vill du köpa något, köp en ask choklad eller tulpaner.

Jag erkänner, visst hade väl jag också innerst inne önskat att kunna fira denna dag tillsammans med en kärlekspartner. Säg den som inte vill bli sedd, omhändertagen, överraskad, älskad och känna fysisk närhet… Men nu är det som det är, jag är singel. Och då får jag ge mig själv dessa ovanstående känslor, göra och säga saker till mig själv som får mig att känna mig i en högre energivibration. Som lagen om attraktion (LOA) säger – Lika attraherar lika -.

Om vi ska vara riktigt ärliga med varandra, visst är det väl ändå så: Om du är glad och nöjd så får och ser du oftast mer av det positiva. I mina ögon är det en form av manifestering av attraktionslagen. Det du tänker, önskar och känner det får du.

Kanske vill du starta dagen med en guidad meditation, som öppnar upp ditt hjärta, som hjälper dig att slappna av och känna Kärleken till dig själv? Vilken tur i så fall att jag nu under denna veckan har lagt ut en sådan svensk guidad meditation- Öppna dig för Kärleken på min youtube kanal. Till dig från mig.

Vårda och ta hand om dig själv oavsett om du lever tillsammans med en partner eller ej. Du är viktig och värdefull precis som du är.

Tack för att du stannade till. Dela gärna om du tycker om det du läser så att andra människor också kan få inspiration. Och du, varmt välkommen att bli en prenumerant till min blogg, min inspiration och till mina tankar.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

4 thoughts on “Alla hjärtans dag och LOA

 1. Alla hjärtans dag som singel, är så mycket bättre ❤️ än alla hjärtans dag i en destruktiv relation ❤️‍🩹

  1. Du har så rätt Mia! Den viktigaste personen i detta livet är DU. Och så länge du mår bra, är glad och lycklig… så är ju allt precis som det ska ❤️😊
   Kram Anki

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *