Måndagspepp – Du duger som du är


Hej alla fina följare och läsare! Visst är det så att vi alla då och då känner att vi inte riktigt räcker till. Alla kraven och måsten hopar sig vissa dagar och som genom ett trollslag knackar det där dåliga samvetet på axeln. Och självkänslan, självkärleken till oss själva sjunker till botten. Men tänk om vi alla istället utgår från att – Jag duger som jag är – Jag gör mitt bästa varje stund och varje gång jag utför en handling eller en tanke.

Sätt dig ner, ta ett djupt andetag och fundera på den faktiska sanningen i dessa ord – I slutändan är mitt välmående det som avgör hur mycket jag räcker till. I slutändan så är det ju ändå mitt välmående som avgör hur tillgänglig jag har ork, kraft och energi till att vara. Både för mig själv och för andra.

Veckans självreflektion

Sålla bland dina krav på dig själv och sluta jämföra dig med andra. Om det där dåliga samvetet eller kraven på dig själv dyker upp, påminn dig då om att det faktiskt är fysiskt omöjligt att vara överallt på samma gång. Du kan inte vara tillgänglig hela tiden.

Jag duger precis som jag är och jag är alldeles tillräcklig.

Kram och önskar dig en underbar måndag och vecka 💚

Anki
www.pearlnharmony.se

Natten mellan tisdag och onsdag udda veckor skickar jag gratis distanshealing för alla som vill. Nästa gång blir därför natten mellan 9 – 10 april LÄS MER…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *