Måndagspepp – Säg JA till dig själv

”Det är i ängslan att tillfredsställa alla andra som man ofta går vilse” var ett citat som kom i min väg under helgen. Ett citat sagt av Mia Skäringer. Hur mycket sanning ligger det inte i dessa ord? Massor!

Är din to-do lista redan överfull men du tar ändå på dig extra arbetsuppgifter? Är du rädd att framstå som en dålig och tråkig vän om du säger nej? Känns magkänslan fel i vissa situationer?
Våga lyssna på vad din kropp säger till dig. Kom ihåg att du också får säga nej utan att komma med förklaringar eller få dåligt samvete. Det är ingen exklusiv rätt mer för andra att säga nej, än för dig.
Det är DIN exklusiva rätt att känna självkärlek och vårda hela dig.

Mitt råd till dig som vill vara lycklig, inifrån och ut. Säg mer ja till dig själv och våga ta plats i livet, på ett ödmjukt sätt.

“Om jag inte tycker om det jag skördar, får jag ändra på det jag sår”

Jag tror på dig, gör det du också! Kram och hoppas ni alla får en fin Valborg. Gillade du det du läste? Dela gärna.

Anki
www.pearlnharmony.se

Läs gärna också

Inlägget – Hur gör man för att våga
Hur och vad kan jag våga förändra i mitt liv så att jag mår bra?


One thought on “Måndagspepp – Säg JA till dig själv

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *