Måndagspepp – Det vi väljer att fokusera på växer

Livet innebär att vi utsätts för olika prövningar då och då. Och det är inte ovanligt att vi människor ser övervägande på det negativa som händer och sker i våra liv. Att vi hakar upp oss på det som inte lyfter vårat humör. Det är mänskligt och helt naturligt, men det hjälper dig inte.

Hjärnan och våra tankar är omformningsbara, livet är inte hugget i sten. Så hur vore det om vi istället la vår kraft och energi på att tänka på det bästa som händer utifrån situationen? Det kan vara en sån relativt enkel sak som att känna tacksamhet för de besvärliga människorna som finns i livet. För de visar ju exakt hur jag själv inte vill vara.

Veckans självreflektion

Det vi väljer att fokusera på växer.
Hur vore det om vi fokuserade på saker och händelser som ökar det positiva flowet i livet? Så vad säger du, hur väljer du att se på livet?

Tacksamhet kan komma i olika former,
det gäller bara hur du väljer att se på det.

Stor kram till er alla med en önskan om fortsatt trevlig vecka. Och du, gillar du inlägget får du gärna dela med dig till dina vänner!

Anki
www.pearlnharmony.se


Natten mellan tisdag och onsdag udda veckor skickar jag gratis distanshealing för alla som vill. Nästa gång blir därför natten mellan 23 – 24 april LÄS MER…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *