Måndagspepp – Spegla ut det du själv vill möta

0

Igår efter min morgonmeditation satt jag och funderade på vad kommande veckas måndagspepp skulle handla om. Ett pepp som jag delar med mig båda på INSTAGRAM och lite mer utförligt här på bloggen. Min intention med mina måndagspepp är att inspirera mig själv och andra medmänniskor till ett mer positivare liv, ett positivare sinne. Till att ha en bra dag, till ett hållbart liv. Jag är fullt övertygad om att det vi tänker och känner (både positivt och negativt) projiceras ut till andra. Attraktionslagen, Lika attraherar lika.
Hux flux dök mantrat – Kind people are my kinda people – upp i huvudet när jag satt och funderade, och därmed blev måndagspeppen satt.

Spegla ut det du själv vill möta

Vi kanske inte kan älska alla men det vi däremot kan är att visa respekt mot varandra. – Kind people are my kinda people – är ett härligt mantra att plocka fram då och då. En påminnelse om att spegla ut det vi själva vill möta. Att aldrig underskatta vänliga ord eller handlingar. Varje dag har vi möjlighet att visa kärleksfull respekt, både till oss själva och andra.
Ibland kan det där leendet som du ger betyda oerhört mycket för en person.
Ibland kan en osjälvisk handling betyda en livsförändring för en annan person.
Ibland kan en kommentar förändra en hel dag, som fastnar i minnet och ge ett återkommande leende för er båda.

Veckans självreflektion

Ta nu ett djupt andetag och säg något vänligt till dig själv. Och när du träffar andra människor, le och säg något vänligt till dem. Ju mer kärlek du ger till dig själv och till andra, ju mer kommer det att blomstra runt omkring dig.

Det känns gott i hjärtat för alla!

Kindness is not an act,
it´s a lifestyle.

Kram och önskar dig en underbar vecka!

Anki
www.pearlnharmony.se

Dela.

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke