Livet, feber och poddtips!

Strax efter att jag publicerat måndagens blogginlägg sa det bara ”pang och poff”! Helt utan förvarning hade jag 39 graders feber, värk i minsta lilla del i min kropp och så trött! Det var inte förrän i onsdags eftermiddag som jag börja känna mig någorlunda okej. Ni som följer mig på INSTAGRAM vet att det var då som veckans första kopp kaffe intogs på en solig altan, och det smakade lika ljuvligt som jag föreställt mig. Sol och kaffe! Match made in heaven!

Va sjuk när du är sjuk

På grund av detta fick jag därför lägga min -TO DO lista – åt sidan och kurera mig istället under veckan som gått. För en som har många drömmar, tankar och ideér är det en utmaning att ligga och ”bara vara sjuk” när man vill så mycket. Men mitt utmattningssyndrom har lärt mig en viktig läxa och nu är jag superduktig på att vara sjuk när jag är sjuk. Sömn – Vila – Återhämtning. Så viktigt att lyssna på kroppen för att man ska orka hänga med under hela livet. Under denna vecka har jag därför legat under en filt, varvat sovandet med att lyssna på poddar.

Mina tre poddtips

Entreprenörsdriv – Vi har ett brett fokus inom entreprenörskap. Allt från finansiering och styrelsearbete till ledarskap och personlig utveckling. Bredden gör Entreprenörsdriv unik, den är idag Sveriges enda oberoende Entreprenörspodd med denna inriktning. (Text lånad från entreprenörsdriv.se)

Björn och Navid – I podden Björn och Navid tar vännerna Björn Natthiko Lindeblad och Navid Modiri upp en rad olika existentiella ämnen som önskats av lyssnare över hela landet. I tankeväckande, varma och reflekterande samtal ger de båda sinsemellan olika männen inga färdiga svar, bara inspiration till hur vi alla kan bli bättre på att prata med och lyssna på varandra. (Text lånad från Björn och Navid)

Attraktionslagen 2.0 – Personlig utveckling som du aldrig hört den förut. Lili Öst – Föreläsare, författare och coach pratar Attraktionslagen, beteendevetenskap och livet. (Text lånad från Attraktionslagen 2.0)

Har du några poddtips som du vill dela med dig? Lämna en kommentar, skulle bli så glad!

Att göra det bästa man kan innebär då och då att man vilar
och inte gör någonting alls .

Kram och önskar er en härlig fortsättning på påskhelgen💚

Anki
www.pearlnharmony.se

One thought on “Livet, feber och poddtips!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *