Gör ditt bästa, varje dag

Gör ditt bästa varje dag. Alltid.

“You have just one life to live. It is yours. Own it, claim it, live it. Do the best you can with it”.
Ett talande citat som kommer från Hillary Clinton och visst ligger det mycket sanning bakom dessa ord? Just idag, här och nu har vi ett liv och det ska vi leva fullt ut. Inte på ett buffligt sätt, utan lev på ett sätt där hjärtat är med.
Gör ditt bästa, varje dag. Alltid.

Tända en gnista, en vägledning eller ett hopp

Jag tycker om att dela med mig av mina tankar, mina livserfarenheter och då i både bilder och ord. Annars skulle jag aldrig valt att börja blogga eller dela mina bilder på Instagram. Det är mitt sätt att äga mitt liv och att just nu, göra det bästa jag kan.
Kanske tänds en gnista, en vägledning och ett hopp som just där och då saknats hos personen som läser och ser bilden eller texten som jag skapat.

Söndagens ups and downs

Igår låg jag i soffan en stund och slentrianbläddrade lite på Instagram. Upptäckte då några av mina bilder under andras Instagramflöden. Jag blev jätteglad så klart! TÄNK, mina bilder som jag har skapat fram finns på andras sidor! De tycker om det de sett och vill dela! WOW vilken härlig känsla!
Det är ju min önskan att så många som möjligt ska få chansen att läsa mina tankar och budskap. För som jag skrev tidigare – Kanske tänds en gnista, en vägledning och ett hopp – Min önskan är att gnistan, vägledningen eller hoppet ska spridas som ringar på vatten, vilket det skapas genom att människor delar.
Men glädjen pausades plötsligt när jag upptäckte att på några av mina bilder var mitt namn bortklippt, och att ingen hänvisning till vem som skapat bilden fanns. Varför? Snacka om en tankeställare och söndagens ups and downs.

Klipp inte bort min skapartid…

Mina #måndagspepp som jag delar på Instagram och här i bloggen sitter jag en stund med. Formar och ändrar mina stenfigurer som jag plockat från sommarens strandpromenader. Funderar på passande texter just för att få den rätta känslan i bilden, eller den rätta känslan och sammanhanget i blogginlägget. Jag lägger min tid på att fota bilden för att sen dela med mig. Som konstnär, inspiratör, kreatör och som människa kändes det inte alls okej att mitt namn var bortklippt från bilden som jag har skapat. Handen på hjärtat blev jag faktiskt riktigt ledsen.
Sen är det ju också detta med upphovsrätten.

Jag är fantastiskt glad och tacksam för att mina bilder eller bloggtexter delas, det är ett bevis på att det jag skapat känts rätt för den personen som valt att dela vidare det som jag format fram.
Tycker du om det du läst eller sett? Dela gärna. Men snälla, hänvisa vart du hämtat texten ifrån och klipp inte bort identiteten i mina bilder. Klipp inte bort min tid som jag lagt ner i både bild och text.

Tack så mycket på förhand.
Kram Anki
www.pearlnharmony.se

Natten mellan tisdag 7 maj – onsdag 8 maj är det återigen dags för gratis distanshealing. Läs mer HÄR hur du gör om du vill vara med.

Follow my blog with Bloglovin

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *